Paletii plastici ERT sunt paleti plastici de calitate maxima pentru folosire in industrie, logistica si comert, fiind solutia eficienta pentru minuirea curata si igienica corespunzatoare standardelor europene pentru depozitare sigura si transport. Gama de paleti plastici ofera solutii pentru diferite domenii de aplicatie. Toti paletii oferiti de ERT GROUP se remarca printr-o greutate usoara si o performanta maxima. Paletii sunt buni atit pentru motostivuitoare cit si pentru sistemele automate de stivuire manuala. Paletii plastici ERT au o viata foarte lunga, durata lor de utilizare reduce considerabil costurile logistice si creste profitabilitatea de transport. Produsele ERT sunt facute din materiale plastice reutilizate fiind realizate prin tehnologiile de deformare plastica si spuma structurala. Testarea regulata a paletelor garanteaza calitatea permanenta, fiind in acord cu cerintele pietei si a clientilor. Sunt fabricati din:
- polietilena (PE)
- polietilena de inalta densitate (HDPE)
- poliofina (PO)
- policarbonati (PC)
- plastic virgin (PV)
 Sunt igienici, au aspect placut, finisaj desavirsit si disponibili in diverse culori. Sunt rezistenti la raze UV, la temperaturi joase, inalte si la variatii de temperatura. Materialele plastice sunt fabricate si testate printr-un proces omologat de Institutul TÜV din Germania. Paletii plastici ERT indeplinesc cele mai inalte standarde din domeniul logisticii bunurilor interne si internationale. Paletii plastici au dimensiuni, forme si structuri de turnare diverse si specifice pentru multiple utilizari.

Mic dictionar de materiale plastice

HDPE (High Density Polyethilene) Polietilena de inalta densitate
- este un material dur, usor de turnat, are o rezistenta inalta la impact si nu este afectat de majoritatea chimicalelor. Este turnat prin injectie sau prin vacuum, atit prin formare cit si extrudare. Gama de temperaturi de lucru: -35°C ÷ +65 °C.

PP (Polypropylene ) Polipropilena
- este un material usor de turnat avind o rezistenta media la impact, o rezistenta structurala mare si de asemenea o rezistenta la o gama impresionanta de chimicale. Desi este turnata in principal prin injectie, poate fi turnata si prin vacuum sau centrifugare, atit prin formare cit si extrudare. Gama de temperaturi de lucru: 0°C ÷ +105°C.

PPCO (Polypropylene Co-Polymer) Co-Polimer de polipropilena
- este o molecula de Polipropilena cu un adaos de aproximativ 2% HDPE. Are o proprietati comune atit de la HDPE, cit si de la Polipropilena incluzind rezistenta inalta la impact si o rezistenta structurala moderata. De asemenea rezista la atacul unei gama largi de chimicale. Cel mai adesea se foloseste la turnarea prin injectie. Gama de temperaturi de lucru: -20°C ÷ +85°C.

LDPE (LLDPE) (Low Density Polyethylene) Polietilenta de densitate scazuta
- are o rezistenta inalta la impact, o rezistenta modesta structurala si o rezistenta buna la atacul numeroaselor chimicale. Este turnat in principal prin centrifugare, suflare si injectie in vacuum format sau extrudat. Gama de temperaturi de lucru: -40°C ÷ +60°C.

ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Acrilonitrilul butadien stirenic
- are un rezistenta la impact buna, o foarte buna rezistenta structurala si o suprafata stralucitoare. Este turnat cel mai adesea in vacuum prin formare sau extrudare. Gama de temperaturi de lucru: -25°C ÷ +60°C.

SAN (Styrene Acrylonitrile) Acrylonitrilul stirenic
- are o rezistenta la impact adecvata, o rezistenta structurala buna si o suprafata stralucitoare. Nu este cel mai bun material la temperaturi inalte sau scazute totusi. Este turnat cel mai adesea prin injectie. Gama de temperaturi de lucru: 0°C ÷ +60°C.

HIPS (High Impact Polystyrene) Polistirenul de inalta rezistenta
- are o rezistenta la impact adecvata si o rezistenta structurala excelenta. Nu este cel mai bun material la temperaturi inalte sau scazute totusi. Este turnat cel mai adesea prin injectie. Gama de temperaturi de lucru: 0°C ÷ +60°C.

PC (Policarbonate) Policarbonatul
- are o rezitenta incredibila la impact. Din acest motiv este o componenta esentiala in "geamurile" rezistente la glont si adesea utilizat pentru halbele de bere si conserve. Abilitatea sa de a rezista la temperaturi inalte au facut sa fie utilizat in cuptoarele cu microunde. Este totusi atacat de solventi. Cel mai adesea este turnat prin injectie, extrudata sau prin suflare. Gama de temperaturi de lucru: -25°C ÷ +110°C.