ERT PH16 Antistatic

1200x800x150 mm.

Greutate : 15 kg +- 1%

Capacitate Racking – 1500 Kg.

Cu suprafata abraziva si cu Certificat Hygienic penttru industria alimentara

Mai multe detalii

Cumpara

NESTABLE - cu 2 găuri (236 x 40 mm) pe fiecare din laturile mai scurte de stivă, care face posibilă pentru un stivuitor să ridice orice număr de stivuit paleti. Există 50 de paleți într-o stivă mare de 240 cm, 1650 paleti într-un camion de 25 tone. Nestable reduce costurile de transport şi depozitare a paleţilor goi.

DURABIL -cu pereti din otel dur şi skids, care poate fi cu uşurinţă îndreptat în cazul în care îndoit

PLACATE CU ZINC - fără orice margini brute - toate marginile sunt îndoite de 180 de grade, cod de bare, numerotate

PROIECTAT PENTRU POOL PALET  - în scopul de a spori siguranţa de depozit şi de a reduce costurile de transport.

POOL PALET SPP – OTEL

 

Durata de viaţă a unei palet, măsurata ca numărul de cicluri de palet înainte de retragerea sa, este mai puţin dependentă de palet rezistenta la imbatranire decât pe stivuitor şi palet jack operatori, care au tendinţa de a deteriora skids şi blocuri de paleti. Testele efectuate de ILiM (Institutul de logistica si depozitare) Arată că 3 % la 6 % din paleti sunt deteriorati în timpul fiecărui ciclu. Costurile de reparaţie pentru un singur paleti din lemn sunt EURO 1.87 x 6 % = EURO 0,11/ciclu. Paletii din plastic nu pot fi reparati; ei trebuiesc  schimbati la un cost de 100 % de x 6 zl = EURO 1.4 pe singur ciclu. Datorita celor de mai sus, paletii din plastic nu au nici o şansă realista să concureze cu cei din lemn într-un tiraj de buclă închisă, paletii plastic chiar dacă sunt caracterizati prin proprietăţi de imbatranire mai bine. Pe de altă parte, costurile de reparaţie de paleti ERT – PH16 din otel sunt mai mici decât costurile legate de omologii lor din lemn şi, în acelaşi timp, cheltuielile de transport sunt cu 50 % mai mici decât transportul de paleti din lemn goale.

 

Prin urmare, un operator închirierea piscină oţel palet este capabil sa ofere o lista de preturi competitive. Costul eliberării palet, împreună cu transportul maritim, în cadrul teritoriului Romania este EURO 0.12, cu un cost de rentai de 0.02 EURO pe zi, în timp ce costul de preluare este cât mai scăzut EURO 0.47, pentru paleti "imbricate", în stive de paleti 45. Un client folosind serviciile de POOL Palet noastrii din oţel (SPP) va reduce semnificativ costurile legate de palet management, şi el va obţine o paleta original, fără orice cuie proeminente, cioburi, probleme de echilibru şi audit. Paletii din otel sunt mai siguri, mai uşor de  menţinut şi să ia mai puţin spaţiu în depozit. Acestea sunt coduri de bare numerotate, condiții igienice sunt certificate de Institutul National de sanatate publica pentru industria alimentară, şi acestea sunt de mai multe ori-mai ieftin - având în vedere un singur ciclu - decât paleti din plastic. Paletii metalici sunt non-inflamabili, care reduce costurile de asigurare depozit și crește rezistența la incendiu. Există, de asemenea, un beneficiu substanţial mediu: consumul de combustibil mai mici în timpul transportului de paleti gol.

Scrie-ti recenzia

ERT PH16 Antistatic

ERT PH16 Antistatic

1200x800x150 mm.

Greutate : 15 kg +- 1%

Capacitate Racking – 1500 Kg.

Cu suprafata abraziva si cu Certificat Hygienic penttru industria alimentara

Scrie-ti recenzia